Minusta

Moikka! Kiva kun eksyit mun sivuille! Olen Jade Järvinen, nuori turkulainen taiteilija. Taiteen ja julisteiden tekemisen lisäksi toimin valo- ja videokuvaajana, graafisena suunnittelijana sekä sisällöntuottajana. Näistä palveluista löytyy lisää osoitteesta jadevisuals.fi

Kodin sisustus ja kauniit asiat ovat aina puhutelleet minua, ja palo sisustamista, piirtämistä ja taiteen tekemistä kohtaan on ollut minussa pienestä pitäen. Luovuus on aina ollut iso osa elämääni.

Osallistuin keväällä 2023 Paimion Parantola 90 – julistekilpailuun, jossa työni pääsi 444 osallistuneesta julisteesta 30 parhaan joukkoon ja näin ollen 12.5.–30.9.2023 järjestettyyn näyttelyyn parantolassa.

Vaikka olin saanut paljon positiivista palautetta grafiikoistani jo aiemmin, niin viimeistään tästä sain tarpeeksi itsevarmuutta omien julisteiden julkistamiseen ja myymiseen. Nähdessäni näyttelyn avajaisissa kuinka ihmiset ihastelivat ja kehuivat työtäni, päätin että nyt on aika ryhtyä toimeen. Näyttelyn myötä useat tiedustelut julisteen ostamiseen liittyen vahvistivat päätöstäni entisestään, ja tässä sitä ollaan!

Olen luonut jos useamman julistekokoelman ja pitänyt monia näyttelyitä Turussa. Taiteeni ei rajoitu tiettyyn tyyliin, toteutustapaan tai värimaailmaan. Toteutan teoksia käsin piirtämällä, valokuvaamalla ja tietokoneella. Olen toteuttanut eri aihepiireistä koostuvia teoskokoelmia, jotka käsittelevät esimerkiksi rakasta synnyinkaupunkiani Turkua, graafisia tulkintoja arkkitehtuurista sekä yksityiskohtaisia maailmoja, tilanteita ja miljöitä. 

Kun en ole kynä kädessä luomassa uutta, minut löytää todennäköisesti viherkasvien keskeltä sisustamasta kotia tai kuntosalilta treenaamasta. Luovan työskentelyn lisäksi tärkeä osa arkeani on urheileminen, jonka avulla pääsen haastamaan ja kehittämään itseäni päivittäin. Intohimo urheiluun on vienyt minut myös kilpailemaan body fitneksessä. 

Haluan julisteillani jakaa omaa tyyliäni ja tuoda ripauksen estetiikkaani sinunkin kotiisi. Upeaa jos pystyn teoksillani ilahduttamaan sinun päivää ♥︎

Jade

Jade Järvinen

Parkkimittaritaideprojektin julisteet nyt saatavilla! 💕

X