Tervetuloa kesän näyttelyyn Turussa!

Kesä-heinäkuun ajan mun julisteita on nähtävillä Veistämö viinibaarissa Turun keskustan laitamilla osoitteessa Linnankatu 63. Veistämön nettisivuilta löydät lisätietoja!

Citizens All Over – näyttelyssä on nähtävillä Citizens Collection julistekokoelman teoksia. Kokoelman julisteet koostuvat alunperin käsin tussilla paperille piirretyistä yksityiskohtaisista piirroksista. Teokset ovat mustavalkoisia suurennoksia alkuperäisistä pääasiassa A4 kokoisista töistä. Nimi Citizens tulee kokoelman mielikuvituksellisia hahmoja eli kansalaisia sisältävistä teoksista. Kansalaiset ovat yksityiskohtaisia, kummallisia ja rajoja rikkovia hahmoja, jotka viestivät tasa-arvosta ja yhdenvertaisuudesta jokainen erilaisena, omana yksilönään. Osa hahmoista muistuttaa selkeästi enemmän ihmisiä, osa eläimiä, ja osa ulkoavaruuden olentoja.

Kansalaisia sisältävien teosten lisäksi esillä on muitakin yksityiskohtaisia ja mielikuvituksellisia tussitöitä, joissa yhdistävinä tekijöinä toimii tähdet, avaruus ja erikoiset miljööt. 

Näyttelyn avajaisia vietetään lauantaina 1.6.2024 kello 18-21! Näyttelyyn ja avajaisiin on vapaa pääsy. Tervetuloa! 

Parkkimittaritaideprojektin julisteet nyt saatavilla! 💕

X